Pomysł na całoroczny biznes franczyzowy w stylu jedzenia przygotowanego na ulicy proponuje Sulaiman Kebab. Taki mobilny obiekt ma dużą wyższość nad obiektami stacjonarnymi. Franczyza kebab może być umiejscowiony na przykład na ulicy, na deptaku, na osiedlach lub przy alei, na której panuje duże natężenie ruchu.
Wówczas nie ma potrzeby się obawiać o brak klientów. Mająca formę mobilną formuła zmniejszy też koszty, jakie byłyby potrzebne na zaadaptowanie miejsca na restaurację oraz na opłatę czynszu. Dzięki przyjaznej współpracy bazującej na latach praktyki specjalistów od franczyzy można spodziewać się regularnych dochodów. Biznes Kebab opracowany jest w ten sposób, żeby każdy, abstrahując od faktu, czy ma doświadczenie w branży gastronomicznej, czy nie, miał możliwość go prowadzić.
Inwestor otrzymuje maksymalnie wyposażoną, gotową do pracy przyczepę z branży gastronomicznej. Oferowany kebab jest wyrobem spożywczym na każdą kieszeń, z tego względu zainteresowanych nie zabraknie. Zwłaszcza, że do jego przygotowania dostarczane jest najlepszej jakości mięso oraz świeże warzywa. Decydując się na interes z Sulaiman Kebab można oczekiwać na wsparcie opiekuna regionalnego przez cały czas obowiązywania umowy. W dodatku dostępne są usługi serwisowe w razie zepsucia się sprzętu. Biznes ten umożliwi zarobić od dziesięciu do piętnastu tysięcy złotych w ciągu miesiąca.
+Tekst Sponsorowany+